A MyTV ezen a héten is a legütősebb TV műsorok ajánlásával segít abban, hogy ne maradj le semmiről! Ne feledd, hogy 10 csatornánk továbbra is mindenkinek díjmentesen elérhető, és telenorosként még a MyTV adatforgalma miatt sem kell aggódnod, mert díjmentes! Tévécsomagjaink pedig hűség nélkül elérhetőek, így semmi sem tarthat vissza: próbáld ki a vezeték nélküli tévénézést!

Videoton FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés

Sport

Május 20. szombat 20:30

M4 Sport

Az OTP Bank Liga NB I-es bajnokság 32. fordulójában ismét összecsap a Videoton és a Ferencváros csapata. A Magyar Kupa pár hónappal ezelőtti negyeddöntős meccsein egyszer az egyik, egyszer a másik csapat nyert, és az OTP Bank Ligában is összemérték már erejüket februárban, döntetlent játszva, szóval méltó ellenfelei egymásnak! A Videotonnak minden esélye megvan, hogy letaszítsa a tabella éléről a Honvéd FC-t, de ehhez persze a Ferencvárosnak is biztos lesz egy-két szava szombat este...

 

Az M4 Sport műsora 9 további csatornával ingyenesen, regisztráció nélkül elérhető a MyTV Start csomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Start csomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd az MTVA szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

A Lazarus-hatás

Thriller

Május 26. péntek 22:00

AMC

Egy csapat végzős diák a halottak újraélesztésével kísérletezik. Amikor sikeresen felélesztenek egy kutyát, a dékán tudomást szerez a jóvá nem hagyott tesztekről és leállítja a kísérleteket és elkobozza a kutatási anyagokat a készített videókkal együtt. Kétségbeesésükben betörnek saját laboratóriumukba, hogy reprodukálják az eredményeket, de a nagy kapkodásban a csapat egyik tagját megrázza az áram, így ő válik az első emberi tesztalannyá. Azonban, ha valakit visszatér a halálból, az már nem ugyanaz az ember, hanem a megtestesült gonosz.

 

Az AMC műsora 32 további csatornával elérhető havi 1290 Ft-ért a MyTV Alapcsomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Alapcsomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd a TV szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Dráma

Május 26. péntek 18:45

Paramount

Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére, és ahogy Dr. Mierzwiak hajtja saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.

 

A Paramount műsora 53 további csatornával elérhető havi 3490 Ft-ért a MyTV Családi csomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A Családi csomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd a CSALAD szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Twin Peaks (2017)

Sorozat, Dráma

Nézd bármikor!

HBO GO

25 évvel ezelőtt borzalmas bűntény híre kavarta fel a békés északnyugati kisváros életét: meggyilkolták Laura Palmert, a gimi szépét. Most folytatódik minden idők egyik legnagyobb hatású, misztikus tévésorozata. A 18 részt az eredeti sorozatot jegyző Mark Frost - David Lynch páros írta, míg az utóbbi a rendezést is magára vállalta. Dale Cooper ügynök és Laura Palmer szerepében visszatér Kyle MacLahlan és Sheryl Lee. A főbb szerepeket Mädchen Amick, Dana Ashbrook és Everett McGill játssza, a baglyok pedig valószínűleg még mindig nem azok, aminek látszanak.

 

Az HBO GO exkluzív videótára elérhető MyTV Start csomaggal két év hűséggel már havi 1990 Ft-ért!

REGISZTRÁLOK
 

Az HBO GO szolgáltatást a MyTV Start csomaggal SMS-ben is megrendelheted! Küldd a HBOKOZ szót díjmentes SMS-ben a 1750-re

Vidámság egy kattintásra!

A MyTV Mesetárban Nickelodeon mesék
teljes évadai várják, hogy mosolyt csaljanak a kicsik arcára!
 

A MyTV Mesetár havi 690 forintért bárhol, bármikor bekapcsolható!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Mesetárat SMS-ben is megrendelheted! Küldd a MESE szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

A nappalitok új központja!

Haladj a korral, válts Apple TV-re! Mondd le a kábel előfizetésed, és nézd kedvenc csatornáidat a MyTV Apple TV alkalmazással!
Részletekért kattints ide!

Beépítettük csomagjaink árába!

A korlátlan MyTV és HBO GO adatforgalmat Telenorosoknak a MyTV csomagok ára tartalmazza 2017. január 1-jétől!*

*Az ingyenes adat feltétele, hogy a Telenoros tarifához tartozzon beépített adat vagy hozzávásárolt adatjegy.