Iratkozz fel a MyTV kétheti hírlevelére!

Hírlevelünkben kéthetente válogatunk neked a legjobb műsorok közül,
így biztos nem maradsz le a legizgalmasabb, legviccesebb, vagy
épp legelgondolkodtatóbb filmekről, sorozatokról és mesékről,
és első kézből értesülhetsz különleges ajánlatainkról!

Feliratkozom

Tekintsd meg aktuális hírlevelünket!

Műsorajánló - 2017. február 10-28.

A MyTV ezen a héten is a a legütősebb TV műsorok ajánlásával segít abban hogy ne maradj le semmiről! Ne feledd, hogy 10 csatornánk továbbra is mindenkinek díjmentesen elérhető, és telenorosként még a MyTV adatforgalma miatt sem kell aggódnod, mert díjmentes! Tévécsomagjaink pedig hűség nélkül elérhetőek, így semmi sem tarthat vissza: próbáld ki a vezeték nélküli tévénézést!

A Dal - döntő

Show-műsor

Február 18. szombat 19:30

Duna

A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért. Február 18-a a döntő napja, amikor a zsűri és a közönség szavazatai alapján eldől, melyik előadó és dal képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között Kijevben. Idén is díjazzák a legjobb dalszöveget, kiosztják A Dal felfedezettje címet, az online Akusztik Dalversenyen pedig komoly fellépési lehetőségekért versenyeznek a zenekarok, így a döntőn nem csak egy nyertesért izgulhatunk!

 

A Duna műsora 9 további csatornával ingyenesen, regisztráció nélkül elérhető a MyTV Közszolgálati csomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Közszolgálati csomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd a MTVA szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Riddick

Sci-fi, Akció

Február 12. vasárnap 21:00

Film+

Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá. A bolygóra érkező első fejvadászoknak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.

 

A Film+ műsora 32 további csatornával elérhető havi 1290 Ft-ért a MyTV Alapcsomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Alapcsomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd a TV szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Monty Phyton: Az élet értelme

Vígjáték

Február 12. vasárnap 2:15

Mozi+

Az abszurd humor nagyágyúi, a világhírű társulat tagjai az utolsó közös filmjükben visszatérnek a kezdethez, vagyis a Monty Python's Flying Circus című tévésorozatukhoz. Egybefüggő történet helyett egy rövid, laza jelenetekből összeálló filmet forgattak, ami az emberi élet különböző állomásait követi nyomon. Ennek során a hétköznapi élet olyan területeit vizsgálják, mint például a szexuális élet, a katonaság, a vallásosság és a szervátültetés. Céljuk megtalálni, sőt, megfejteni az élet értelmét.

 

A Mozi+ műsora 53 további csatornával elérhető havi 3490 Ft-ért a MyTV Családi csomagban!

REGISZTRÁLOK
 

A Családi csomagot SMS-ben is megrendelheted! Küldd a CSALAD szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Lármás család

Animációs, Sorozat

Minden nap, reggel és este

Nickelodeon

SA Lármás család tizenegy izgága testvér története: egészen pontosan Lincolnról, az egyetlen fiúról és tíz lánytesójának mindennapjairól szól. Szegény srác élete nem egyszerű. A tíz lány bármikor hatalmas káoszt és hangzavart képes okozni, és még a hétköznapi dolgok is bonyolulttá válnak: belegondolni is rossz, hogy milyen nehéz lehet elindulni az iskolába, ha minden reggel tíz lármás lánytesó foglalja el a család egyetlen fürdőszobáját!

 

Nézz további Nickelodeon műsorokat a MyTV Mesetárral havi 690 Ft-ért!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Mesetárat SMS-ben is megrendelheted! Küldd a MESE szót díjmentes SMS-ben a 1750-re!

Mindenki

Dráma

Nézd februárban bármikor!

HBO GO

1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik. Deák Kristóf szívhez szóló rövidfilmje az idei Oscar-jelöltek közé került, így a Saul fia után újra drukkolhatunk egy magyar filmnek!

 

Az HBO GO exkluzív videótára elérhető MyTV Közszolgálati csomaggal havi 2490 Ft-ért!

REGISZTRÁLOK
 

A MyTV Közszolgálati csomagot HBO GO szolgáltatással SMS-ben is megrendelheted! Küldd a HBOKOZ szót díjmentes SMS-ben a 1750-re

A nappalitok új központja!

Haladj a korral, válts Apple TV-re! Mondd le a kábel előfizetésed, és nézd kedvenc csatornáidat a MyTV Apple TV alkalmazással!
Részletekért kattints ide!

Beépítettük csomagjaink árába!

A korlátlan MyTV és HBO GO adatforgalmat Telenorosoknak a MyTV csomagok ára tartalmazza 2017. január 1-jétől!*

*Az ingyenes adat feltétele, hogy a Telenoros tarifához tartozzon beépített adat vagy hozzávásárolt adatjegy.